Arrow

- Wat doen wij -

Diensten


Wat doen wij?
Het Honorair Consulaat-Generaal van Turkije (HCG Turkije) is verantwoordelijk voor het bevorderen van betrekkingen tussen Nederland en Turkije. De activiteiten van het HCG Turkije richten zich op zakendoen, kunst, cultuur en studentenuitwisseling.

Het HCG Turkije biedt u advies en bemiddeling aan bij:

Zakendoen met Turkije
Het HCG Turkije vormt een link tussen Nederlandse en Turkse ondernemers door te adviseren en te bemiddelen. Ook organiseert het HCG Turkije handelsbevorderende activiteiten. Klik hier voor meer informatie over zakendoen met Turkije.

Kunst & Cultuur
Het HCG Turkije zet activiteiten op om de relatie tussen Nederland en Turkije op cultureel en kunstzinnig gebied te versterken. Het HCG Turkije stelt ook de locatie beschikbaar voor culturele activiteiten en exposities van kunstenaars die een link hebben met Turkije. Klik hier voor meer informatie over kunst & cultuur.

Studenten
Het HCG Turkije heeft een studentenprogramma om kennisuitwisseling tussen Nederlandse en Turkse studenten te versterken. Klik hier voor meer informatie over stage lopen en studeren in Turkije.

Algemeen advies
Het HCG Turkije heeft regelmatig overleg met de Turkse Ambassade en de twee reguliere (beroeps) Consulaten-Generaal van Turkije in Nederland. Het Honorair Consulaat-Generaal geeft graag advies of bemiddeling bij vragen of problemen met betrekking tot Turkije. Voor zaken als geboortebewijzen, dienstplicht Turkije en (werk)visa Turkije kunt u terecht bij de twee reguliere (beroeps) Consulaten-Generaal van Turkije. Voor overige algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar: info@hcgturkije.nl