Arrow

- Joost Peters -

Honorair Consul-GeneraalRol Honorair Consul-Generaal
Als Honorair Consul-Generaal voor Turkije in Nederland vormt Joost Peters een belangrijke schakel tussen de Nederlandse en de Turkse gemeenschap. Hij geeft advies aan Nederlandse bedrijven en burgers die zaken (willen) doen in of met Turkije en aan Turkse bedrijven en burgers die zaken (willen) doen in of met Nederland. Hij staat open voor een gesprek met iedereen die van deze brugfunctie gebruik wil maken.

De Honorair Consul-Generaal behartigt de belangen van Turken in Nederland
Naast zijn bemiddelende en adviserende rol op zakelijk gebied, behartigt de Honorair Consul-Generaal de belangen van de Turkse ingezetenen in Nederland en versterkt de relatie tussen Nederland en Turkije ook op cultureel gebied en in relatie tot het onderwijs.

Expertise en een commercieel en politiek netwerk spelen een belangrijke rol
Binnen zijn functie als Honorair Consul-Generaal vervullen de expertise en het uitgebreide commerciële en politieke netwerk van Joost Peters een zeer belangrijke rol.

Peters: “Ik stel mijn netwerk en mijn kennis van Turkije graag tot uw beschikking om u te helpen bij het zakendoen in of met Turkije. De sterke Turkse economie, de grote afzetmarkt en de jonge beroepsbevolking biedt ondernemers geweldige kansen.”
Link naar Curriculum Vitae

Team Honorair Consulaat-Generaal van Turkije

Joost Peters Joost Peters
joost.peters@hcgturkije.nl
LinkedIn

 


 

Roos Ouwehand
roos.ouwehand@hcgturkije.nl
LinkedIn